Mama thee

Boek een knuffelconcert!

Mama Thee is een opgewekte mama, die houdt van zingen, dansen en knutselen. Samen met haar beste vriend Prik woont zij in een klein boerderijtje met een gezellig MuziekAtelier.

Prik vindt het heel fijn bij Mama Thee, want zij heeft altijd een oplossing voor elk probleem. Als Prik verdrietig is of pijn heeft, dan zorgt Mama Thee er met haar leuke liedjes voor dat hij weer lekker in zijn vel zit.

Scholen, ziekenhuizen en iedereen die hier behoefte aan heeft kan een knuffelconcert boeken van Mama Thee! Aarzel niet om contact met mij op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

Mama thee nodigt alle kinderen uit om gezellig mee te zingen!

Hee, doe je mee met Prik en Mama Thee
Samen liedjes zingen,
iedereen doet vrolijk mee

Hee, doe je mee met Prik en Mama Thee
Iedereen doet mee

Kom gezellig zingen, neem wat thee en koek
Droom van de verhalen uit het grote boek
Spelen doen we samen op een instrument 
We zijn ontzettend blij dat jij weer bij ons bent

© Fabrina Willemse

Hoewel Mama Thee ieder kind even uniek en bijzonder vindt, heeft ze een speciaal plekje in haar hart voor kinderen in het ziekenhuis en kinderen die om welke reden dan ook, het wat moeilijker hebben dan andere kinderen.

Mama Thee begrijpt hoe lastig het soms is om je anders te voelen vanwege je ziekte of handicap. Dat kan heel eenzaam zijn. Daarom zijn de liedjes en verhalen speciaal gemaakt voor al die kinderen die wel wat extra lief kunnen gebruiken!

Nog meer Mama Thee?

Kunnen jullie geen genoeg krijgen van de gezelligheid van Mama Thee? Print dan snel een kleurplaat of een wensje uit. Zo is Mama Thee altijd in de buurt! 

Kleurplaat

Klik hier om een leuke kleurplaat uit te printen

WEnsje

Klik hier om een lief wensje uit te printen