MAg ik op bezoek komen?

“Zingen met mijn MuziekVriendjes vind ik het aller-leukste dat er is! Daarom kom ik graag op bezoek op plekken waar kinderen -net als ik- houden van zingen en dansen.

Mag ik een keer bij jou op bezoek?

Liefs, Fabrina” 

Door mijn jarenlange ervaring als zang- en muziekdocent, heb ik veel gedaan en ben ik op veel verschillende plekken geweest om muziek met kinderen te maken vanuit liedjes en een verhaal. 

De laatste jaren ben ik mijn liefde voor muziek met het jonge kind (0-6 jaar) gaan volgen. Ik gaf muziekworkshops op scholen en kinderdagverblijven en vanuit mijn eigen zangpraktijk organiseerde ik verschillende muziekochtenden voor ouders en hun jonge kind. Toen mijn eigen kinderen ziek werden en veel in het ziekenhuis lagen, ontdekte ik de troostende kant van muziek voor kinderen. Zingen voor, tijdens en na een ziekenhuisbezoek gaf de kleintjes ontspanning en rust. En wij als gezin hadden het gevoel er weer tegenaan te kunnen.

Daarom kom ik graag bij zoveel mogelijk kinderen op bezoek!

Want zingen met kinderen is niet alleen maar heel erg leuk, het laat spanning afvoeren uit het lichaam, draagt bij aan de (taal)ontwikkeling van je kind en het geeft hem of haar een veilig gevoel in de wereld. Hoe fijn is dat?! 

Kijk hieronder voor de mogelijkheden. Alles is bespreekbaar, ik denk graag met je mee voor een bezoek op maat. 

Ik hoop jullie graag een keer te zien!

kinderfeestjes

Is jouw kind binnenkort jarig en houdt hij of zij enorm van zingen, dansen en plezier maken? Ik kom graag bij jullie op bezoek om er een feestje van te maken!

(na-het-zieken)huisconcert

Heeft jouw kind een lastige week/periode achter de rug in het ziekenhuis? Of zijn er veel bezoekjes aan medisch specialisten geweest en kunnen jullie als gezin wel wat vrolijkheid gebruiken? Ik zing voor jullie de leukste liedjes met mijn MuziekVriendjes!

kinderdagverblijven

Jonge kinderen houden van muziek. Ze zingen om te leren praten, ze dansen om te leren lopen. Muziek geeft de ontwikkeling van het jonge kind een boost! Ik kan KnuffelConcerten verzorgen voor de kinderen, maar ook inspiratie-workshops voor de pedagogisch medewerkers.

ziekenhuizen

Muziek brengt kinderen troost op moeilijke dagen. Ik breng met mijn liedjes vrolijkheid bij ieder kind!

gastouders

Wil je jouw gastkinderen iets bijzonders meegeven wanneer ze bij jou zijn? Ik zing de leukste liedjes en speel samen met de kinderen op mooie instrumenten.

scholen

Kleuters hebben een rijke fantasie. Met de liedjes en verhalen die ik vertel, neem ik ieder kind mee op reis naar de mooiste avonturen.

wanneer mag ik bij jou op bezoek komen?

Ik hoor graag wanneer ik bij je op bezoek mag komen met mijn MuziekVriendjes! Stuur een berichtje met je vraag naar 

fabrinawillemse@gmail.com

om alle mogelijkheden te bespreken!

Liefs, Fabrina

 

(vanwege een technisch probleem, kunnen mijn contactformulieren helaas niet worden weergegeven)